Anmälan

Anmälan till studien är nu stängd. Det går bra att anmäla sig via anmälningsformuläret om man vill bli kontaktad inför kommande studier i appen.

Välkommen! Här anmäler du dig till studien om appbaserad minnesträning. Anmälan är öppen för dig som är över 18 år, vill träna minnet i tre månader och som inte deltagit i en tidigare omgång av studien. Innan du anmäler dig är det viktigt att läsa igenom informationen Om studien för att se om studien passar dig. Gör sedan så här för att anmäla dig:

 1. Fyll i informationen i anmälningsformuläret nedan. Observera att du inte ska fylla i personnummer utan endast födelseår. Var särskilt noga med att kontrollera att du fyllt i din e-postadress korrekt.
 2. Du får ett mail med ytterligare information om studien och hur du gör för att ladda ner appen och komma igång med minnesträningen. Du får också ett användarnamn och en kod som behövs för att aktivera appen. Vanligtvis får du svar samma dag eller efter ett par dagar. När det är många som anmäler sig kan svaret dröja längre. Får du inget svar, börja med att kontrollera så att det inte hamnat i skräpposten. Sedan kan du maila eller ringa direkt till Petra Sandberg som är ansvarig för datainsamlingen.
 3. Genom att aktivera appen med användarnamn och kod bekräftar du din anmälan till studien.
 4. När appen är aktiverad kan du påbörja träningen.

Anmälningsformulär

  Vi kommer att behandla de uppgifter du anger i formuläret för att kunna hålla kontakten med dig under och efter studiens gång. Genom att ange uppgifterna ovan samtycker du till att vi lagrar dem. Ansvarig för dina personuppgifter är Umeå universitet. Enligt EU:s dataskyddsförordning har du rätt att kostnadsfritt få ta del av de uppgifter om dig som hanteras i studien, och vid behov få eventuella fel rättade. Du kan också begära att uppgifter om dig raderas samt att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Om du vill ta del av uppgifterna ska du kontakta loci@umu.se. Om du är missnöjd med hur dina personuppgifter behandlas har du rätt att ge in klagomål till Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet.

  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google där
  Säkerhetspolicy och
  användarvillkoren apply.